
ג'ורג' האריסון - המסע של החיפושית השקטה - גיל מטוס
שבת, 31 בינו׳
|אגנס הוד השרון
מזרח ומערב, הרא קרישנה והללויה, רוחניות ורוקנ’רול - על הפריחה של החיפושית השקטה, ג'ורג' האריסון, בתחילת שנות ה-70. מאלבום המופת המשולש All Things Must Pass ועד הקונצרט למען בנגלדש.


זמן ומיקום
31 בינו׳ 2026, 19:00
אגנס הוד השרון, Bnei Brit St 4, Hod Hasharon, Israel
מספר אורחים
פרטי האירוע
במשך רוב שנות ה־60 ג'ורג' האריסון נתפס כ“החיפושית השקטה” - הגיטריסט הצנוע, שעמד בצלם של לנון ומקרטני. אבל דווקא בשנים הראשונות שלאחר פירוק הביטלס, הוא הפך לאחד האמנים המסקרנים והפורים ביותר של העשור החדש.
ההרצאה עוקבת אחרי הפריחה היצירתית של האריסון בתחילת שנות ה־70 - מפגש של מזרח ומערב, הללויה והרא קרישנה, רוקנרול ורוחניות. מהשירים הגדולים שהאריסון הביא לאלבומים של הביטלס, דרך החיבור העמוק למוזיקה ולפילוסופיה ההודית, ועד לאלבום הסולו המשולש והמופתי All Things Must Pass ו-Concert for Bangladesh - מופע הצדקה הגדול הראשון בתולדות הרוק, שהגדיר מחדש את תפקידם החברתי של מוזיקאים.
גיל מטוס משדר בכאן 88 את התוכנית היומית "מצב טיסה", עורך אחראי של תוכנית הספיישלים השבועית "ספיישל 88" וחלק מצוות הפודקאסט הפופולארי "כאן 88 הסכתים".
כרטיסים
ג'ורג' האריסון – 31.1.26
הדרך לוודסטוק - הרצאה של גיל מטוס.
50.00 ₪
סך הכל
0.00 ₪

